Propolis tinktur

Flaska 30ml ordinarie pris 169:-,

Flaska 50ml ordinarie pris 185:-,

Flaska 100ml ordinarie pris 295:-

för mer info LADDA NER

PROPOLIS – ETT LIVSKRAFTIGT NATURMEDEL

Bikittet – även kallat propolis , har en rad unika egenskaper som gör det extra intressant ur hälsosynpunkt. Bina använder propolis för att täta bikupan som då skyddar mot bakterier, virus, mögel och sjukdomar. Dess skyddande effekt härstammar från biets önskan om att få en kraftfull och stadig bikupa.

propolis

Propolis  har genom åren undersökts i ett stort antal vetenskapliga studier och på senare år har oberoende studier påvisat dess goda effekter och numera används propolis både som naturläkemedel och i traditionell läkarvård, där de unika kvaliteterna har bekräftats. Ämnet har använts inom läkekonsten i tusentals år inom olika kulturer världen över. Propolis är en blandning av växtharts från träd, pollen och frön som bina tuggat samman med sin saliv och sätter i alla springor och på släta ytor för att hålla kupan fri från sjukdomar. Propolis fungerar som deras egen antibiotikum och har en förebyggande effekt. Den har stark antioxidant och antiinflammatorisk verkan, hämmar virus och bakterier, lindrar infektioner och stärker immunförsvaret och består av mer än 300 olika verksamma naturliga ämnen med högt innehåll av Vitamin E, A och B, alla aminosyror, mineraler samt FLAVONOIDER och tillsammans skapar de en produkt som är helt enastående i sina fantastiska egenskaper.

Flavonoider motverkar sjukdomar och åldrande!     Flavonoider är kraftfulla antioxidanter som har skyddande effekt och kan stoppa dem fria radikalerna från att orsaka cellskador i våra kroppar.  Många flavonoider innehåller antiinflammatoriska ämnen som salicylsyra.
Flavonoider är aktiva antioxidanter, det vill säga minskar risken för blodproppar och hjärtinfarkt. Propolis har historiskt använts som ett naturmedel vid förkylning och influensa och verkar samtidigt lokalt inflammationshämmande. Det kan därför vara resultatrikt vid urinvägsinfektion, inflammation i prostata, vid akne, eksem, munsår, tandköttssjukdomar, magsår, infektioner i mag- och tarmkanalen, infektioner i de övre luftvägarna, mandel-, bihåle- och öroninflammationer m.m…  Propolis anses även vara tumörhämmande.

Skydda kroppen mot virus, bakterier och svamp med superhälsosamma flavonoider, vitaminer och mineraler från Propolis!    

Vi på VETERINÄRKLINIKEN i Falkenberg framställer själva PROPOLISTINKTUR, skapad av äkta propolis och bevarar alla dess egenskaper !